sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2015

ajatuksissa

2 kommenttia :

 1. Sydän sinulle, sydän kaikille töillesi ja merkinnöillesi (käytin aamuni niiden lukemiseen uudestaan). Olet hurjan lahjakas ja taitava. Sydän eiliselle. Kiitos. Oli merkityksellisen mukavaa, helppoa ja soljuvaa. Intensiivistä.

  Mukavien kokemusten jäsentely on minulle kovin vaikeaa, koska mieli pyrkii nostamaan sieltä esiin vain tekemäni virheet ja häivyttämään pois kaiken muun, ja nyt minulla on melkein sietämätön olo siitä, millainen olin eilen [ärsyttävä epäjohdonmukainen päsmäröivä selittäjä, joka keskeytti vähintään joka toisen lauseesi jollain omalla jutullaan (koska oli kai vain niin kertakaikkisen innoissaan siitä, että jollakin on samanlaisia ajatuksia kuin itsellä)] ja haluaisin vaan koko ajan pyytää anteeksi käyttäytymistäni, mutta samalla kuitenkin arvelen, että sinä et ehkä nähnyt minua ihan noin, ehkä todellisuudessa se ei mennyt ihan noin mustavalkoisesti.

  Joka tapauksessa kiitos. Eilinen oli valoa.

  VastaaPoista
 2. Oi, sydän sinullekin! Oli todellakin mukavaa :) .

  Oli vain ihanaa, että olit niin innokas! Tykkään siitä, että joku "vastaa" innokkuuteeni :) (eikä vain istu tuppisuuna!). En todellakaan näe sitä noin, kuin miten sinä sen kuvailit.
  Haluaisin antaa sinulle myötätuntoisen halin torjuakseni sinun liiallista ankaruutta itseäsi vastaan. Näin sinusta tapaamisemme aikana ainoastaan hyvää. Olet ihana.

  Kiitos, sunnuntainen oli todellakin valoa. Haluan nähdä sinut uudelleenkin.

  (Anteeksi, että vastaaminen kesti. Kuusamoon lähdölle tuli kiire maanantaina ja olen hidas kirjoittamaan, äiti "menetti hermonsa" siihen, että olin vain tietokoneella enkä pakannut. Minun piti siis jättää silloinen keskeneräinen kommenttini kesken. Vasta tänään tajusin kirjoittaa uuden kommentin :D )

  VastaaPoista